Kiemelt hírek

Legfrissebb híreink

Véget nem érő pusztítás Medici szigetén!

A Just Cause-sorozat legújabb részében Rico Rodrigez oldalán egy újabb őrült, izgalmas és egyben veszélyekkel teli kaland vár ránk, miközben akciófilmeket megszégyenítő élmények várnak ránk egy varázslatos tájon.

Szeretnéd megmenteni Medic...

Xenoblade Chronicles X megjelenés és előrendelés

Hamvaiból támad fel, és Nintendo Wii U-n tér vissza a Xenoblade Chronicles-sorozat legújabb tagja, amely egy igazán veszélyes és egyben futurisztikus világot tár majd elénk.

Ha szeretnél mecheket irányítani és robotokkal hadakozni, olvass ...

Monster Truckok és Motorok a Summit fesztiválon

A közösségi autóversenyzés kedvelőinek legnagyobb örömére megjelent a The Crew első kiegészítője, aminek köszönhetően minden eddiginél magasabb szinten űzhetjük majd a száguldást.

Ha te is szeretnél úttalan utakon versenyezni, csak olvass tovább!<...

Éld át Lara Croft eddigi legveszélyesebb kalandját

A Yamatai szigetén történt izgalmak után Lara Croft most egy újabb nagy kalandra indul, amelynek során a veszélyes Szibériába kísérhetjük el a szexi hősnőt.

Ha te is szeretnéd Lara Crofttal veszélyes tájakon kalandozni, olvass tovább!

A világ véget ért de a kaland még csak most kezdődik

A Fallout-sorozat legújabb epizódja ismét bebizonyítja, hogy ha akcióban dúslakodó poszt-apokaliptikus szerepjátékról van szó, akkor a Bethesda legendája még mindig verhetetlennek tekinthető.

Ha még nem jártál Bostonban, olvass tovább!

Elmosódott a határ ember és gép között

A Call of Duty Black Ops III által most újabb szegletét ismerhetjük meg az Activision és a Treyarch népszerű háborús játékának, amely egy minden eddiginél távolabbi jövőbe repít el minket.

Ha te is csatlakoznál a futurisztikus hadviseléshe...

Tuningold fel a verdád és légy az utca királya

A Need for Speed-sorozat legújabb epizódjában ismét felfedezhetjük a népszerű autós játék legszebb hagyományait, így a féktelen száguldás mellett újra lehetőségünk lesz rajthoz állni általunk tuningolt gépcsodákkal is.

Ha neked is szüksége...

Az eddigi legtartalmasabb WWE játék

A küzdősportok kedvelőinek legnagyobb örömére idén is új epizóddal gyarapodik a WWE 2K-sorozat, aminek köszönhetően újra átélhetjük a brutális pankrációk élményét – méghozzá a legjobbak ellen harcolva.

Ha te is kipróbálnád a pankrátorok él...

Korábbi hírek

Megérkezett az újgenerációs Halo élmény

Generációváltáson esett át a kultikus Halo-sorozat is, amelynek legújabb epizódja már az Xbox One exkluzivitásában jelent meg, és minden eddiginél összetettebb, illetve szebb élményeket garantál számunkra.

<...

A Templomosok Londonban sincsenek biztonságban

Nem csillapodnak a kedélyek a Templomosok és az Orgyilkosok között, így a legújabb Assassin’s Creed-játékban Londonba látogathatunk, ahol az ipari forradalom idején kapcsolódunk be a két fél küzdelmének legújabb fejezetébe.

Részletek

További tartalom betöltése.