Kiemelt hírek

Legfrissebb híreink

Megjelent a varázslatos Disney Infinity

Figyelem-figyelem! A Disney univerzum lakói szabadon garázdálkodnak a különböző mesevilágok között. Szükségünk van olyan végtelen képzelettel ellátott egyénekre, akik a lehetőséget kihasználva szórakozássá alakítanák a helyzetet.

Az irányítás alá vonható Disney karakte...

Kettőt fizet, hármat kap PS3 Essentials akció

Nyárköszöntő akcióval készültünk a PlayStation rajongók számára, ugyanis két PS3 Essentials cím vásárlása esetén a harmadikat ingyen adjuk! Az Essentials címke olyan alapvető játékokat foglal magába, mint a Killzone sorozat, vagy az egyedi hangulatáról híres

Bejelentve az Xbox One újgenerációs konzol!

Xbox One névre hallgat a Microsoft újgenerációs konzolja, amely az Xbox 360-at kívánja leváltani, ezt pedig elsődlegesen bivalyerős, minden téren next-gen hardverének köszönhetően tudja majd elérni a külsőleg is alapos megújuláson átesett masina.

Hírünkből minden fonto...

Megjelent a Minecraft Xbox 360 Edition

A Minecraft-láz kíméletlenül letarolta a játékipart, és most, július 5-én végre dobozos formában is megvásárolhatóvá válik Xbox 360 konzolra. Tessék felkészülni, ez nem egy pár napos kaland lesz!

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett a GameShop-ban

Ingyenes házhozszállítás a 25.000 forint feletti rendelésekre? Úgy van, legújabb ajánlatunk kiváltképp kedvez azon vásárlóinknak, akik otthonukban szeretik átvenni kedvenc játékaikat.

Ha a rendelés értéke nem éri el a megadott összeget, akkor pedig mindössze 990 forint...

Megjelent a The Last of Us

Június 14-én egy érdekes jövőképet hoz el az Uncharted játékok fejlesztőcsapata, a Naughty Dog. Különös fertőzés üti fel a fejét az Egyesült Államok területén, Neked pedig nincs más dolgod, mint élve kijutni onnan!

Berobbant üzletünkbe a Deadpool! BANG-BANG!

Sok év várakozás után a Marvel képregénykiadó legőrültebb szuperhőse, a nagyszájú zsoldos Deadpool is megkapja saját játékát. Megállás nélküli akció, lenyűgöző kombók és egy történet, amitől garantáltan könnyesre neveted magad - ez lenne...

Korábbi hírek

Megjelent a Remember Me

Légy üdvözölve a jövő Párizsában, egészen pontosan 2084-ben, a digitális világ küszöbén! Totális kontroll és memória-kereskedelem vár Rád a június 7-én megjelenő Remember Me-ben!

Megjelent a GRID 2

Ha már régóta vársz egy olyan autós játékra, amely realisztikus grafikával és közel élethű fizikai motorral rendelkezik, akkor mindenképp érdemes nálunk megrendelned a május 31-én megjelenő GRID 2-t!

További tartalom betöltése.