Kiemelt hírek

Legfrissebb híreink

Battlefield 1 megjelenés és előrendelés

Egy meglepő fordulattal ismét visszarepít minket a történelembe, egészen pontosan az első világháború idejébe a Battlefield-sorozat aktuális epizódja, amelynek részeként a világégés legnagyobb ütközeteit élhetjük majd át, miközben Európa hőseivé válunk.

Használt játékok és konzolok a GameShopban

Itt az ideje lecserélni a használt megunt játékaidat? Szívesen vennél egy friss címet vagy klasszikus videojátékot, de szorít a pénztárca? Használt konzolodat beszámíttattnád? Most itt a remek alkalom, mert a GameShoban kedvező áron beszámítjuk használt konzolodat és videojátékaidat.

Részletek

Eljött a hősök ideje az Overwatchban

Ismét egy újabb nagyszerű Blizzard alkotást illeszthetsz gyűjteményedbe, amellyel a méltán elismert stúdió azt szeretné megmutatni az egész világnak, hogy miként kell egy tökéletes online akciójátékot készíteni!

Warcraft? Starcraft? Diablo...

Légy a háború ura a Total War Warhammerben

Miután megvívtuk a világtörténelem eddigi legnagyobb és legemlékezetesebb ütközeteit, a fantázia birodalmában folytatódik tovább a nagyszerű Total War-sorozat, méghozzá egy minden eddiginél nagyobb háborúval a középpontban!

Totális háború a Warhammer unive...

Ragadj kardot ismét Geraldot irányítva

Ismét felnyergelheted Keszeget és a hátadra aggathatod dupla kardodat, hogy Ríviai Geralt oldalán visszatérhess Andrzej Sapkowski varázslatos fantáziavilágába egy utolsó nagy kaland kedvéért, méghozzá a The Witcher III (3) Wild Hunt Blood & Wine kiegészítő keretein belül.

<...

Korábbi hírek

Lépj be a pokol kapuján a DOOM-ban

Történelmi pillanatok várnak ránk idén a játékvilágban, lévén hamarosan visszatér az FPS-ek koronázatlan királya, amely minden eddiginél pergősebb összecsapásokat, nagyobb tartalmat és szebb megjelenést is garantál a rajongók számára.

Részletek

Szervezd meg az ellenállást a Homefront The Revolutionben

Négy évvel az első Homefront eseményei útán a koreai hadsereg partra szállt Amerikában, és egy villámhadjárat során elfoglalták a keleti államokat. Ethan Grady azonban elhatározza, hogy nem hagyja elveszni szeretett hazáját, így a mi segítségünkkel megszervezi...

További tartalom betöltése.