img

A Konzolvilágba olvad a Gameshop!

A GameShop beleolvad a Konzolvilágba, hogy magasabb színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani és több akciót tudjunk biztosítani Neked! 

A Konzolvilág több mint tíz éve szolgálja a játékosokat és tapasztalatával, illetve hivatalos partnereivel egy olyan márkanév, ami garanciát jelent, hogy minden vásárlónk, így te is csak jobban járj. Az általad megszokott kiszolgálás minősége megmarad, de a kínálatunk bővül és az akcióink is sokkal kedvezőbbek lesznek.
A GameShop üzleteket a továbbiakban Konzolvilág üzletekként fogod megtalálni szeptembertől. Sőt! További két új Konzolvilág bolt nyílik Sopronban és Budapesten az Árkád bevásárló központban is, ezzel hét Konzolvilág üzletben tudsz velünk találkozni személyesen is.

 

 

Milyen előnyei lesznek számodra a GameShop beolvadásnak a Konzolvilágba?

 

  • Magyarország legnagyobb videojáték készletéből, nagyobb termékkínálatból, több ezer termék közül tudsz válogatni.
  • Bármelyik új üzletünkbe is látogatsz el, biztos lehetsz benne, hogy mindent a GameShop üzleteiben megszokott helyen találsz és garantáltan a web áruházon látható egységes árakon tudsz vásárolni.
  • Mivel összeolvadtunk, sokkal több egyedi ajánlatot tudunk biztosítani Neked, ezért kedvezőbb árakkal és több kiemelt akcióval fogsz találkozni. Olyan promóciókkal találkozhatsz majd, amit kizárólag a Konzolvilágban találsz meg-más boltban nem.
  • Webshopból rendelt termékeidet a házhozszállítás és átvevőpontok mellett ezen túl szeptembertől ingyenesen tudod a Konzolvilág mind a hét üzletébe kérni. Nem csak játékot tudsz boltjainkban átvenni, hanem a Konzolvilág kínálatában található PC-s alkatrészt, tartozékot, televíziót, okostelefont, tabletet és VR szemüveget is.
  • A Konzolvilág egyedülálló direkt partneri kapcsolatban van gyártókkal forgalmazókkal, ennek köszönhetően készleten lévő termékekből tudsz rendelni és nem kell várnod egy kiszemelt játékra, konzolra, stb. Direkt partnerként pedig exkluzív gyártói akciókat tudunk biztosítani számodra.
  • A törzsvásárlói pontjaidat bármelyik üzletünkben vagy weboldalunkon beválthatod. Mindegy, hogy a GameShoptól vagy a Konzolvilágtól vásároltál eddig, mert a pontjaidat mindkét helyről jóváírjuk.
  • A kiterjesztett garancia szolgáltatást kényelmesen el tudod intézni bármelyik üzletünkben.
  • A Konzolvilág márkanév garanciát jelent a szakértelemre és a megszokott minőségre is.
  • Használt játékaidat most már nem csak az eddig ismert GameShop üzletekben vagy postai úton, hanem minden Konzolvilág boltban is azonnal be tudod számíttatni egy új játékba. Válogass nyugodtan a "next-gen” használtjáték kínálatunkból.

 

 

Vásárolj továbbra is a megszokott minőségben immáron a Konzolvilág üzleteiben és weboldalán!

 További tartalom betöltése.