img

Assetto Corsa megjelenés és előrendelés

Hamarosan minden szimulátor-rajongó megtapasztalhatja, hogy a Gran Turismo-, és a Forza-sorozatok mellett akár egy új multiplatform versenyjáték is képes lehet megdobogtatni a stílus kedvelőinek szívét.

Ha kedveled a realisztikus autós játékokat, feltétlenül olvass tovább!

Az Assetto Corsa nem kisebb dologra készül, minthogy hamarosan konzolokon is megvesse a lábát, és bebizonyítsa, hogy képes labdába rúgni az évtizedes múlttal rendelkező autós szimulátorokkal szemben.

A játék ehhez minden téren elképesztő realizmust kínál, ezáltal az autók és a pályák kidolgozottsága mellett a versenyhangulat és a gépkocsik viselkedése tekintetében is, amelyek mellett a legaprólékosabb beállításokkal állhatunk majd velük rajthoz.

A tartalom tekintetében az Assetto Corsa egyébiránt rengeteg játékmódot, valamint a legismertebb versenypályákat kínálja a rajongók számára, így Silverstone, Monza vagy a Nurburgring is ott lesz a felhozatalban – méghozzá kimagaslóan realisztikus kidolgozottság társaságában.

A játékban ráadásként az autók felhozatalára sem panaszkodhatunk majd, hiszen korunk legjobb és legismertebb versenygépeivel indulhatunk neki a versenyeknek, ezáltal a BMW M3 GT2-től kezdve, a Ferrari 312T-n át, a Mercedes SLS AMG-ig bezárólag mindent megtalálunk majd a kínálatban.

Az Assetto Corsa megjelenését 2016. augusztus 26-án várjuk PlayStation 4-re és Xbox One-ra is, ha pedig még ma előrendeled saját példányodat, garantáltan már a premier napján megtapasztalhatod a realisztikus autós szimulátorok legújabb generációjának élményét.További tartalom betöltése.