img

Deus Ex Mankind Divided megjelenés és előrendelés

Egyenesen a 2029-es esztendőbe repít minket a nagyszerű Deus Ex-sorozat aktuális epizódja, amelyben Adam Jensen irányításával ismét egy futurisztikus, izgalmas és egyben fordulatos történet vár majd ránk a jól ismert sci-fi világ sajátosságaival a középpontban.

A Human Revolution eseményei után a világ még mindig nem lett egy jobb hely...

A Deus Ex Mankind Divided kampányában Adam Jensen legújabb történetét ismerhetjük meg, aki a Task Force 29 tagjaként ráeszmél arra, hogy mindaz, amiben eddig hitt, amiért eddig harcolt, csak egy álomkép volt csupán, így legújabb küldetései során döntenie kell: vagy szembemegy saját elveivel, vagy kiáll azért, amiben valójában hisz.

A történet ennek megfelelően folyamatos választások elé állít minket, így a szabadon bejárható pályákon csak mi dönthetjük el, hogy a belső nézetes ütközetek során szembeszállunk-e az ellenfelekkel, vagy inkább elkerüljük őket, esetleg az informatikai hálózat hackelésével olyan cselhez folyamodunk, amivel észrevétlenül is elérhetjük céljainkat.

A Deus Ex Mankind Divided mindehhez egy jól felépített és egyben összetett játékélményt kínál, középpontjában az akciókkal, a fejleszthető főhőssel és fegyverekkel, a vad akciókkal, főellenfelekkel, hackerkedési lehetőségekkel, valamint ezen túl az augmentációkkal, amelyekkel akár szuperkatonává is változtathatjuk hősünket.

A korábbi részhez képest a legújabb Deus Ex is kínál mindemellett szerepjátékos elemeket, ezáltal rengeteg problémát rendezhetünk például egyszerű párbeszéddel, de ha harcra kerül a sor, akkor is páratlanul összetett élmények várnak majd ránk a fejlesztett mesterséges intelligenciának és egyéb finomhangolásoknak köszönhetően.

A Deus Ex Mankind Divided megjelenését 2016. augusztus 28-án várjuk PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Rendeld elő a játékot még ma, és válaszd a többféle speciális kiadást! A Day One Edition keretein belül például extra küldetéseket, zenéket, skineket és digitális könyveket oldhatsz fel magadnak, míg a Steelbook Edition részeként egy extra fémdobozhoz is hozzájuthatsz.

Választhatod mindemellett a minden földi jóval megpakolt gyűjtői kiadást is, amiben a játék mellett egy 23 centiméteres Adam Jensen figurát, egy művészeti könyvet, egy limitált kiadású fémdobozt, rengeteg in-game tartalmat és egy Season Pass-t is találhatsz.További tartalom betöltése.