img

F1 2016 megjelenés és előrendelés

Idén is újabb epizóddal gazdagodik a virtuális autóversenyek kedvelőinek dedikált F1-sorozat, azonban ez a rész most más lesz, mint a többi, a Codemasters ugyanis végre odafigyelt a rajongók kívánságaira is.

Megszületett minden idők legjobb F1-es játéka?

A F1 2016 ennek köszönhetően minden eddiginél több és jelentősebb újdonságot ígér a sorozat rajongóinak, hiszen a készítők az alapoktól újragondolták az irányítás rendszerét, teljesen megújították a vezetési élményt, de például a Safety Car-t érintő változásokat és módosításokat is érvénybe léptették.

 

Ennek köszönhetően a játék olyan páratlan realizmussal garantálja számunkra az autóversenyzés élményét és örömeit, amilyenre korábban még a sorozat egyik epizódja sem volt képes.

Természetesen nem csak a játékélmény szempontjából hozott újdonságokat a F1 2016, hanem a tartalom terén is, ezáltal a 11 csapat 22 pilótája mellett helyet kapott benne mind a 21 pálya, köztük az újonnan érkezett Baku City Circuit is, amelynek pontos másán szintén rajtkockára állhatunk majd az aktuális szezonban.

 

Az alkotás egyébiránt ezúttal is a karriermódra épült fel, de az egyjátékos élmények mellett újfent próbára tehetjük majd tudásunkat másokkal szemben, méghozzá a változatos multiplayer lehetőségek jóvoltából.

 

A F1 2016 megjelenését 2016. augusztus 19-én várjuk PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ha pedig már ma előrendelsz magadnak egy példányt a játékból, te is biztos lehetsz benne, hogy már a megjelenés napján rajtkockára állhatsz kedvenc versenyzőid és istállóid oldalán.További tartalom betöltése.