img

Hozd be a legerősebb Pokémonod!

Ha téged is megfertőzött már a Pokémon Go alkalmazás, és tucatnyi pokémont gyűjtöttél össze a hátizsákodban, akkor itt az idő, hogy valami hasznát is lásd a sok-sok keresgéléssel töltött időnek, ha ugyanis bemutatod nálunk gyűjteményed legerősebb darabját, akkor azért kedvezményben részesítünk.

Akciónk részeként ráadásul nem mi határozzuk meg, hogy mekkora kedvezményt kaphatsz, hanem csak és kizárólag a te szorgalmadon múlik majd a végösszeg, hiszen amekkora CP értékkel rendelkezik a legerősebb Pokémonod, mi annyi forintot írunk jóvá törzsvásárlói kártyádon, amit természetesen azonnal le is vásárolhatsz majd a Gameshop valamelyik üzletében.

Amennyiben tehát nagy nehézségek árán begyűjtöttél egy ritka pokémont, és a sok harc során 2000 CP értékre emelted az értékét, akkor az azt jelenti számodra, hogy üzletünkben 2000 forintos kedvezményt kapsz törzsvásárlói kártyán, így ennyivel olcsóbban vásárolhatsz magadnak újabb játékot, konzolt vagy kiegészítőt.

Az akció 2016. augusztus 1-ig tart, és a kedvezmény egyetlen felhasználói névvel legfeljebb egy alkalommal vehető igénybe, noha a törzsvásárlói kártyán jóváírt forintokat természetesen később is felhasználhatod majd.

 További tartalom betöltése.