img

Az ébredő LEGO

A legújabb Csillagok Háborúja mozifilmre épülve egy újabb taggal gyarapodik a LEGO Star Wars-sorozat, aminek köszönhetően interaktív formában, páratlan humor társaságában élhetjük át újra a filmből ismerős jeleneteket.

LEGO + Star Wars, a legyőzhetetlen páros!

A LEGO Star Wars The Force Awakens ennek megfelelően újra képernyőre varázsolja a mozifilm történetét, amelyet legósított formában egy kicsit kiforgatva, de garantáltan hasfalrengető humor társaságában élhetünk át.

A játékban visszatérnek a jól ismert helyszínek, így a Starkiller űrbázis vagy a Jakku bolygó mellett az összes új szereplő is, ezáltal Rey, Finn, Poe Dameron vagy BB-8, de természetesen a nagy öregek sem hiányozhatnak majd, ezáltal Han Solo, Chewbacca vagy Leia hercegnő egyaránt irányíthatóvá válnak a kalandban.

A jól ismert sztori mellett egyébiránt a játék a hatodik és a hetedik film között játszódó küldetésekkel is feldobja az élményt, miközben a legósított változatból kifolyólag nem csak humor, hanem tartalmas játékélmény is vár ránk az ismert pillanatok felgöngyölítése során.

Kedvenc karaktereink oldalán így rengeteget harcolhatunk, építhetünk, rombolhatunk, gyűjtögethetünk, de különféle ügyességi feladatokat egyaránt megoldhatunk majd a látványos és mozgalmas élmények átélése során – akár kooperatív módban is.

A LEGO Star Wars The Force Awakens már elérhető PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, PlayStation Vitára, Nintendo 3DS-re, Nintendo Wii U-ra, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is.

Rendeld meg a játékot még ma, és válaszd a kizárólag a GameShopban forgalmazott Limitált X-Wing kiadást, amelyhez egy hatvan darabból kirakható Lego X-Wing jár ajándékba és a Jabba's Palace Character Pack DLC. A standard kiadást pedig kedvező áron tudod megszerezni és ajándékba adjuk hozzá szintén a Jabba DLC-t!További tartalom betöltése.