img

Madden NFL 17 megjelenés és előrendelés

Az amerikai futball kedvelői hamarosan megkapják a lehetőséget, hogy újra átélhessék az aktuális évad legnagyobb mérkőzéseit, sőt mi több, módosítsák kedvenc csapatuk eredményeit.

Minden eddiginél nagyobb realizmussal és sok újdonsággal érkezik az új szezon!

A Madden NFL 17-ben óriási frissítések társaságában élhetik át az aktuális amerikai futballszezon eseményeit a sportág rajongói, miközben kedvenc csapataik és játékosaik társaságában rengeteg izgalom vár rájuk a változatos egy- és többjátékos élmények révén.

A korábbi évadhoz mérten egyébiránt a fejlesztők a játék szinte összes lényeges momentumához hozzányúltak, így a védők, a speciális egységek és a támadók egyaránt kaptak újdonságokat, hol egy-egy új cselt vagy trükköt, hol egy kisebb finomhangolást.

Mint azt megszokhattuk már, az aktuális szezonnal természetesen a fizika és a mesterséges intelligencia is fejlesztésre került, így a győzelemhez minden eddiginél több lehetőséget kell mérlegelnünk, legyen szó akár az okosabb döntésekről, akár a játékosok testi adottságairól.

A játékban mindemellett soha nem látott szabadság vár majd ránk a meccsek során, ezáltal kapitányként olyan döntéseket kell meghoznunk – például a cserék vagy a sérült játékosok ismételt beállításával –, hogy az kihatással lehet akár a teljes szezonra is.

A Madden NFL 17 megjelenését 2016. augusztus 25-én várhatjuk PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One konzolokon. Rendeld elő a játékot még ma, és indulj az NFL bajnokságon kedvenc csapataid irányításával már a megjelenés napján!További tartalom betöltése.