img

Nagy nyári Wii U-játék akció a Gameshop-nál

Amennyiben te is szeretnéd néhány nagyszerű  Wii U-játékkal gyarapítani gyűjteményedet, hogy kihasználd a nyári szünet vagy szabadság fennmaradó időszakát, akkor vess egy pillantást aktuális ajánlatunkra, aminek részeként szinte zsebpénzért válogathatsz az utóbbi évek legjobb exkluzív címei közül.

A promócióban résztvevő alkotások mindegyike ugyanis elképesztően alacsony áron kapható a készlet erejéig, vagy a visszavonásig, miközben összeválogatásuknál igyekeztünk figyelembe venni, hogy szinte minden stílus kedvelője megtalálja közöttük az ízléséhez leginkább illeszkedő darabot.

Ennek megfelelően a különleges stratégiák kedvelői máris lecsaphatnak a Pikmin 3-ra, és miközben a parti-játékok szerelmeseinek ott lesz a Mario Party 10, addig a féktelen bunyókért rajongók máris kosarukba tehetik a Super Smash Bros-t.

Természetesen nem hagyjuk cserben a többjátékos akciókért rajongókat sem, számukra a Splatoon jelenthet kiutat a nagy nyári kánikulából, miközben az oldalnézetes ügyességi platformerek rajongóinak a Yoshi’s Wooly World-ra és a Captain Toad: Treasure Tracker-re hívnánk fel a figyelmét.

Az akció 2016. augusztus 31-ig vagy a készlet erejéig tart!További tartalom betöltése.