img

Nyári Nintendo akció a GAMESHOP-nál

Ha eddig halogattad volna, most itt a tökéletes alkalom, hogy végre verhetetlen áron szerezz be magadnak egy Nintendo 3DS-t és hozzá a legjobb videojátékokat, a GAMESHOP aktuális akciójában ugyanis a nyári szünetre való tekintettel szinte mindent leáraztunk, ami a kis kézi konzolhoz kapcsolódik.

A promóció részeként négy különféle New Nintendo 3DS és egy Nintendo 2DS csomag közül választhatod ki magadnak az ízlésedhez leginkább illeszkedőt, így most Yo-Kai Watch, Hyrule Warriors, Dragon Ball Z vagy Animal Crossing: Happy Home Designer játékszoftverekkel, eltérő színekben vásárolhatod meg az akcióban résztvevő konzolokat.

Sőt mi több, a gépcsomagok mellett természetesen leáraztunk még néhány mutatós elő- és hátlapot, valamint a legjobb játékszoftvereket is, aminek köszönhetően most az utóbbi évek legjobb kínálatához férhetsz hozzá verhetetlen áron.

Ajánlatunk részeként így három hullámban csökkentjük majd a legjobb Mario-, Pokémon-, Professor Layton és Zelda-játékok árát, amelyek mellett olyan különlegességeket is bevontunk a promócióba, mint a Rodea the Sky Soldier, a Chibi Robo: Zip Lash, a Scribblenauts Unlimited vagy a Xenoblade Chronicles 3D.

Az akció 2016. július 31-ig vagy a készlet erejéig tart!

 További tartalom betöltése.