img

World of Warcraft Legion megjelenés és előrendelés

Minden eddiginél nagyobb izgalmak várnak ránk a Blizzard továbbra is kimagasló népszerűségnek örvendő MMO-jához, avagy a World of Warcraft-hoz hamarosan megérkező legújabb kiegészítő keretein belül.

Démonok, démonvadászok és egy új terület – mi kell még a boldogsághoz?

A World of Warcraft Legion legnagyobb újdonsága a The Broken Isles névre hallgató terület lesz, mely nagyszerűen kiegészíti Azeroth jól ismert fantáziavilágát, amit a bővítmény története szerint veszélyes démonok szálltak meg, ezáltal egy új hősre van szükség ahhoz, hogy az univerzum újra megmenekülhessen.

Hogy a démonok ellen megfelelő módon tudjuk felvenni a harcot, a kiegészítő többek között egy vadonatúj kaszttal is kibővíti az alapokat, amely a Demon Hunter képében méltó ellenfelet állít az új fenyegetettséggel szemben.

A World of Warcraft Legion által mindemellett rengeteg új küldetés, kihívás és raid is csatlakozik a kínálathoz, amelyek mellett a fejlődési korlát is megnövekedett, ezáltal akár már 110-es szintig is fejlődhetünk hőseink oldalán.

A kiegészítő ráadásként rengeteg egyéb finomhangolással is kecsegtet, így megjelennek a pályákon a rendkívül erős ereklye fegyverek, de alapjaitól megújul a PvP mód is, aminek köszönhetően minden eddiginél nagyobb kihívást jelent majd a játékosok közti harc.

A World of Warcraft Legion megjelenését 2016. augusztus 30-án várjuk kizárólag PC-re. Rendeld elő saját példányodat még ma, és kezdj neki a démoninvázió felszámolásának már a megjelenés napján. Válaszd a standard kiadás mellett a gyűjtői változatot, ha a játék mellett szeretnél olyan extrákhoz hozzáférni, mint a zenei CD, a művészeti könyv, az extra tartalmak vagy a különleges egérpad.További tartalom betöltése.