Kívánságlista

Star Wars Battlefront (használt)
PS4

3 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  1-2 munkanap
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-11-18
 • Törzsvásárlói kártya
  +40 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+
 • warning A használt játékszoftverek esetében a digitális kóddal aktiválandó tartalmak már nem részei a használt változatnak!

Star Wars Battlefront (használt) ismertető

Tíz évet kellett várnunk rá, de a méltán népszerű Battlefield-sorozattal elhíresült DICE fejlesztői végül elkészítették a legendás Star Wars Battlefront harmadik epizódját, amely a nosztalgikus élmények mellett teljesen napjainkhoz méltó formában tálalja a Csillagok Háborúja univerzumának legnagyobb összecsapásait.

A Star Wars Battlefront ezúttal is az óriási összecsapásokra koncentrál majd, így egyszerre akár 40 játékos oldalán is átélhetjük a legnagyobb galaktikus ütközeteket, melyek során a filmekből ismert hangulat, karakterek, járművek és helyszínek egyaránt visszatérnek majd. A játék ugyan nem a franchise eseményeire épül, azoktól teljesen független ütközeteket tár elénk, de atmoszférájára és hitelességre ettől függetlenül sem panaszkodhatunk majd, pláne mert olyan helyszíneket fedezhetünk fel, mint a Hoth, az Endor, a Tatooine vagy a Sullust.

A korábbi részekhez hasonlóan a csatákat ezúttal is átélhetjük belső- és külsőnézetből egyaránt, miközben nem csak egyszerű gyalogosokként és rohamosztagosokként csatlakozhatunk a látványos ütközetekhez, hanem olyan ismert karakterek oldalán is, mint Darth Vader, Luke Skywalker, Han Solo vagy Boba Fett, de nem játszható szereplőkként például R2-D2 és C-3PO is felbukkan a pályákon, egyszóval itt lesz mindenki, aki csak számít. A harcokban nagy szerepet kapnak majd a különféle járművek is, ezáltal a csaták hevében bármikor bepattanhatunk egy AT-ST, egy AT-AT-, egy Snowspeeder vagy egy X-Wing pilótafülkéjébe, hogy gépesített hadosztályként, lényegesen nagyobb tűzerővel segíthessük bajtársainkat az adott helyszínen kapott célok eléréséhez.

A Star Wars Battlefront ezúttal is inkább a többjátékos élményekre koncentrál, így kampány nem lesz, ellenben egyjátékos küldetésekkel és kihívásokkal találkozhatunk majd, sőt kooperatív bevetéseket is teljesíthetünk.

 • A Csillagok Háborúja univerzumának legnagyobb összecsapásai várnak rád!
 • A jól ismert helyszíneken a Lázadók és a Birodalom katonáinak oldalán is harcba szállhatsz!
 • Küzdj olyan ismert harcjárművekkel, mint az X-Wing vagy az AT-AT!
 • Nem csak belső-, hanem külső nézetből is átélheted az ütközeteket!

 

További tartalom betöltése.