Kívánságlista

LEGO Marvel Avengers
WII U

10 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-01-29
 • Törzsvásárlói kártya
  +110 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 7+

LEGO Marvel Avengers ismertető

A LEGO Marvel’s Avengers bebizonyítja, hogy a Marvel jól ismert Bosszúállói még építőkocka formában is megállják a helyüket, ha az emberiség megmentéséről van szó. A játékban az eddig megjelent két mozifilm, avagy a Bosszúállók és a Bosszúállók: Ultron kora eseményeit élhetjük át újra, méghozzá rendkívül sajátos, helyenként kibővített formában, a korábbi LEGO-címekre jellemző sajátosságok társaságában.

Ennek köszönhetően a LEGO Marvel’s Avengers átélése során garantáltan a hasunkat fogjuk a nevetéstől, miközben a két mozifilmből jól ismert helyszínek és szereplők oldalán kalandozhatunk, méghozzá az egyes események humoros kiforgatásával a középpontban. Az állandó fricskák és utalások rendkívül sajátossá teszik az amúgy is elragadó sztorit, amelynek során a két filmből megismert összes hős és fontosabb szereplő felbukkan majd, így Vasember, Amerika kapitány vagy Hulk mellett Thor, Fekete Özvegy, Sólyomszem, Loki, Phil Coulson, Nick Fury, Skarlátboszorkány, Ultron és még megannyi kedvelt, illetve kevésbé ismert karakter oldalán is belevethetjük magunkat az események sűrűjébe.

Ha már a korábbi részekkel is imádtad a sorozat sajátos játékmenetét, az a LEGO Marvel’s Avengers betöltését követően sem fogsz csalódni, hiszen mind egy szálig visszatérnek a jól ismert sajátosságok. Ennek megfelelően kalandjainkat külsőnézetből élhetjük majd át, és mivel igazi szuperhősöket irányítunk, óriási szerep jut a látvány mellett az akcióknak, miközben átélhetjük természetesen a filmek legmozgalmasabb összecsapásait. Mindeközben a pályákon folyamatos logikai és ügyességi fejtörők színesítik utunkat, amelyek megoldásához minden esetben saját leleményességünket, illetve választott hősünk felszereléseit vagy különleges képességeit kell felhasználnunk, így Thor esetében a félelmetes Mjölnirt, Vasember oldalán pedig a rengeteg high-tech kütyüvel szerelt páncélruhát. Egy dologban tehát biztosak lehetünk: a Bosszúállók oldalán ezúttal sem fogunk unatkozni!

 • Vasember, Thor, Hulk, Amerika kapitány és a többi Marvel hős most csak rád vár!
 • Éld át újra humoros formában a Bosszúállók mozifilmek történetét!
 • Harcolj, építs és rombolj a pályákon, miközben változatos fejtörőket is teljesíthetsz!
 • Alkalmazd a hősök speciális képességeit, hogy még eredményesebb legyél!
További tartalom betöltése.