Kívánságlista

Xbox Live Gold 12 hónapos Prémium előfizetés
Több platform

17 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2012-10-26
 • Törzsvásárlói kártya
  +180 pont
 • Garancia
  2 év

Xbox Live Gold 12 hónapos Prémium előfizetés ismertető

Az Xbox Live az Xbox 360 és az Xbox One konzolokhoz kapcsolódó online szolgáltatás, amellyel egy rengeteg izgalmas és tartalmas szórakozást nyújtó hálózat részesévé válhatsz. Ha ki szeretnéd élvezni az Xbox Live nyújtotta felejthetetlen többjátékos élményeket és kíváncsi vagy a rendszer exkluzív tartalmaira, akkor ne hagyd ki akciós ajánlatunkat, ugorj fejest a Live nyújtotta prémium szolgáltatásokba a Microsoft Xbox Live Gold 12 hónapos előfizetői kártyával!

Miért érdemes Gold előfizetést vásárolni?

Online multiplayer lehetőség: Játssz online, valódi riválisok ellen vagy próbáld ki kedvenc játékaid kooperatív módját és szórakozz barátaid oldalán! A multiplayer mód gyakran hosszú órákkal toldja meg a játékidőt, sőt akár hetekre leköthetnek egy-egy alkotás online nyújtotta lehetőségei!

Facebook, Twitter, Youtube, Internet Explorer: Ingyenes alkalmazások sokasága közül válogathatsz az Xbox Live Online piacterén. Nézz rá üzenőfaladra a Facebookos alkalmazással, küldj egy üzenetet a Twitterrel, és böngéssz videók milliói közt a YouTube applikáció letöltésével, vagy egyszerűen a neten az Internet Explorer Xbox 360-as és Xbox One-os változatával!

Kommunikálj barátaiddal: Használd a Party Chat funkciót vagy a Skype alkalmazást és beszélgess ismerőseiddel konzolodon, egy Kinect mozgásérzékelő birtokában pedig a Video Chat funkció is elérhetővé válik a számodra!

Exkluzív ajánlatok: A Gold-tagok speciális akciókban és ajánlatokban részesülnek, például hamarabb juthatnak hozzá játékdemókhoz vagy akár 75%-os tagsági kedvezménnyel vásárolhatnak játékokat előfizetésük segítségével az Xbox Áruház hetente változó akciós kínálatából.

Játékok Golddal (Games with Gold) promóció: Az Xbox Live Gold előfizetők havonta két ajándék játékkal gazdagodnak a folyamatosan változó és bővülő katalógusból.

Még több élmény: Xbox Live Gold előfizetésed segítségével filmeket és tévéműsorokat nézhetsz az Xbox Video szolgáltatás kínálatából, és bárhonnan hozzáférhetsz a felhőbe mentett játékaidhoz.

Xbox One exkluzív ajánlatok: A fejlett algoritmusokat használó Smart Match funkció segítségével pillanatok alatt megtalálhatod a számodra tökéletes online ellenfeleket. Nem kell előszobákban várakoznod, a közösségi összefogás keretében működtetett új hírnévrendszer alapján intelligensebb és gyorsabb párosítás vár rád. A Home Gold szolgáltatással pedig egyetlen Live! előfizetést használva az egész család élvezheti a többszemélyes játékok izgalmát, ráadásul a Játékok Golddal promóció keretében kapott ajándék játékaidat megoszthatod mindenkivel az otthonodban.

Xbox Live! Gold 12 hónapos prémium előfizetés

A Xbox Live Gold előfizetés aktiválása:

 1. Kapcsolja be, majd csatlakoztassa Xbox 360 vagy Xbox One konzolját az internetre vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolat segítségével!
 2. Kaparja le az Xbox Live Gold előfizetői kártyáján az aktivációs kódot takaró borítást! Győződjön meg róla, hogy a 25 jegyű, számokból és betűkből álló kódsor minden eleme látható!
 3. Hozzon létre egy Xbox Live fiókot, ha pedig már rendelkezik ilyennel, akkor lépjen be a felhasználói adatai segítségével!
 4. Nyomja meg a konzol kontrollerén található Xbox jellel ellátott Guide gombot!
 5. Keresse meg a megjelenő menüsorban a Marketplace fület, azon belül a Redeem Code opciót!
 6. A felugró virtuális billentyűzet segítségével adja meg az előfizetői kártyáján található 25 karakterből álló kódsort.
 7. Miután az Xbox Live azonosította a kódot, a Redeem Now opcióval adja hozzá profiljához a 12 hónapos előfizetést.
További tartalom betöltése.