Kívánságlista

Xbox One Wired (Vezetékes) Controller (Fekete)
Több platform

18 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-01-23
 • Törzsvásárlói kártya
  +190 pont
 • Garancia
  1 év

Xbox One Wired (Vezetékes) Controller (Fekete) ismertető

Fontos információ: Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a külön vásárolt kontroller konzolhoz történő csatlakoztatásáról az Xbox Magyarország hivatalos oldalán olvashat részletes tájékoztatást.

Fontos információ: PC-n csak a megfelelő driver letöltése után használható, illetve a Controller nem minden szoftver esetében támogatott.

Unod már vezeték nélküli Xbox One kontrollered állandó töltögetését? Esetleg szeretnéd PC-n is használni a kiegészítőt? Ezekben az esetekben tudunk egy megoldást a problémádra, méghozzá a fekete színű Xbox One Wired Controller formájában, ami a jól ismert vezérlő vezetékes változataként még akkor is biztos irányítást garantál, ha egy hétvégi játékmaratont tartasz a barátaiddal.

Vezeték nélküli változatához képest tulajdonságaiban az Xbox One Wired Controller természetesen maximálisan megegyezik az akkumulátorral üzemelő hardvertestvérrel, így az ergonomikus fogás, a különleges kényelem, valamint a gombkiosztás is megmaradt eredeti formájában, de használatával nem kell azon aggódnod többé, hogy éppen a legizgalmasabb jelenet, vagy a legszorosabb online meccs során merül le a kontrollered. 

További tartalom betöltése.